Persbericht

11 december 2023 Amsterdam, NL

Entrepreneur Of The Year winnaars lunchen met koning Willem-Alexander

Ali Niknam (bunq) en Gijs Coppens (OpenUp) aanwezig bij de uitblinkerslunch met het Koninklijk Paar.

Perscontact
Toby Ellson

EY Nederland Woordvoerder

  • De winnaars van de EY Entrepreneur Of The Year awards 2023 ontvingen een uitnodiging voor de uitblinkerslunch met het Koninklijk Paar.
  • Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima bieden Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie een lunch aan.

Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit Koningin Máxima lunchten donderdagmiddag 30 november in Paleis Noordeinde met Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie.

De vijfentwintig genodigden ontvingen de afgelopen periode een prijs of andere onderscheiding ontvangen voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren zoals kunst en cultuur, media, wetenschap, sport en bedrijfsleven.

Dit keer waren ook EY Entrepreneur Of The Year winnaar Ali Niknam van bunq, en EY Emerging Entrepreneur Of The Year winnaar Gijs Coppens van OpenUp uitgenodigd. Tot de genodigden behoorden deze keer ook de winnaars van de Poelifinario, de PAX Vredesduif, de Inktspotprijs, de Stevinpremie en de Zilveren Reissmicrofoon, als ook de beste waterpolokeepster van de wereld.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima spreken door het aanbieden van een uitblinkerslunch hun erkenning en waardering uit voor mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Bekijk hier de genodigdenlijst van de uitblinkerslunch van 30 november 2023.